BATECK > Over ons

Logo Bateck VoertuigtechniekBateck Voertuigtechniek is een jonge onderneming, maar met bijna 15 jaar praktijkervaring het juiste adres voor klantspecifieke transportoplossingen voor het BE-, C1- en C1E rijbewijs.

De aanhangers en opleggers worden per stuk of in kleine series gebouwd. Hierdoor wordt volledig rekening gehouden met de wensen van de gebruiker. Naast aanhangwagens en opleggers bouwt Bateck Voertuigtechniek ook uw carrosserie op maat. Om het plaatje compleet te maken kunt u bij ons ook terecht voor autolaadkranen.

Door onze ruime kennis en ervaring op het gebied van constructiewerken, chassisbouw, carrosserie, (luchtdruk) remsystemen, pneumatiek, hydrauliek en elektra is Bateck Voertuigtechniek in staat uw passende vervoersoplossing uit te werken, waarbij kwaliteit voorop staat.

 

Hoe gaan wij te werk?

Bateck Voertuigtechniek onderscheidt zich door zijn klantspecifieke aanpak. Elk project begint met een uitgebreid gesprek met de klant waarin alle specifieke wensen ter sprake komen en er samen gezocht wordt naar een ideaal voertuig. Vervolgens worden alle wensen in 3D uitgewerkt zodat u als klant precies ziet wat u koopt. Mochten er in deze fase nog zaken worden toegevoegd of veranderd dan is dat uiteraard mogelijk.

Na het goedkeuren van de tekening worden alle onderdelen zoals lasersnijwerk, zetwerk, plasmasnijwerk en overig staalwerk besteld bij een van onze vaste toeleveranciers zodat er geproduceerd kan gaan worden. Met deze toeleveranciers hebben wij goede samenwerkingsafspraken gemaakt waardoor wij volledig garant kunnen staan voor de kwaliteit. Vervolgens worden alle staaldelen thermisch verzinkt, wat inhoudt dat alle delen volledig door een zinkbad van circa 400 graden gaan. Hierdoor bent u verzekerd van een duurzaam geconserveerd eindproduct. Na het verzinken wordt het product afgemonteerd. Na een technische eindcontrole, wordt de wagen, indien noodzakelijk, door de RDW of TÜV gekeurd.

 

Waarom kiezen voor Bateck Voertuigtechniek?

  • Jarenlange praktijkervaring.
  • Klantspecifieke oplossingen.
  • Korte lijnen waardoor snel handelen mogelijk is.
  • Goed en eerlijk advies.
  • Goede prijs/ kwaliteitverhouding.
  • Denkt in oplossingen en niet in problemen.