BATECK > Services > Voertuigtechniek

Merkaanbod uit eigen productie

Voertuigtechniek van Bateck B.V. specialiseerd zich onder meer in een eigen merk met diverse opleggers en aanhangwagens in de gewichtsklasse tussen de 750 en 48.000kg. Denk daarbij aan middenas aanhangwagens, schamelwagens en semi diepladers. Maar ook carrosseriewerk behoort tot de mogelijkheden. 

 

Voertuigtechniek werkproces

Bateck BV onderscheidt zich door zijn klant specifieke aanpak. Elk project begint met een uitgebreid gesprek met de klant waarin alle specifieke wensen ter sprake komen en er samen gezocht wordt naar een ideaal voertuig. Vervolgens worden alle wensen in 3D uitgewerkt zodat u als klant precies ziet wat u koopt. Mochten er in deze fase nog zaken worden toegevoegd of veranderd dan is dat uiteraard mogelijk.

 

Na het goedkeuren van de tekening worden alle onderdelen zoals lasersnijwerk, zetwerk, plasmasnijwerk en overig staalwerk in gang gezet. Nadat het chassis dan in elkaar gelast is wordt deze thermisch verzinkt, gelakt of gepoedercoat, afhankelijk van de toepassing of uw wensen. Hierdoor bent u verzekerd van een duurzaam geconserveerd eindproduct. Aansluitend wordt het geheel afgemonteerd.

 

Keuring voertuigtechniek

Zelf beschikken we over de kennis en vaardigheid om voertuigen volgens de normen van RDW of TÜV in orde te maken. Na een technische eindcontrole, wordt de wagen, indien noodzakelijk, door de RDW of TÜV gekeurd. 

Veelgestelde vragen over voertuigtechniek

Voertuigtechniek is het vakgebied wat te maken heeft met het ontwerpen, fabriceren en onderhouden van alles wat deelneemt aan het wegverkeer.

Nee, voor standaard aanhangwagens verwijzen wij u graag door naar een van de gerenommeerde merken uit onze regio.

Ja, dat kan zeker. Soms is het vanwege lange levertijden of wijziging van uw bedrijfsactiviteiten wenselijk uw bestaande voertuig te modificeren. Ook dat kunnen wij voor u uitvoeren. Uiteraard rekening houdend met de opbouwrichtlijnen van het basisvoertuig en de Europese richtlijnen. Een RDW (her) keuring zal dan moeten plaats vinden, wat uiteraard door ons verzorgt kan worden.  

Hulp nodig?

Neem telefonisch contact met ons op via:  +31 (0)85 0746000 of +31 (0)6 53693589 of stuur ons een bericht.

Stuur een bericht